Bijeenkomst 14 oktober 2022

Aanwezig : ON7KY, ON2ADR, ON6FI, ON5RW, ON3JT en ON7CFK

Ondanks de schommelende temperaturen was het lokaal nog volledig afgekoeld, een kleine inspanning van de verwarming was voldoende om het iets aangenamer te maken. Er waren ook enkele jongedames aanwezig die even een laptop nodig hadden als onderdeel van een spel. Ik vermoed een vrijgezelle of iets van een jeugdbeweging. Ze hadden een opdracht op een USB stick gekregen en tot groot jolijt en gevloek bleek op de stick te staan dat ze terug naar een bepaal adres moesten (waar ze net vandaan kwamen)

Het merendeel van de avond stond in het teken van de UBA vergadering met een samenvatting van de 82 slides die toen gepresenteerd werden. Grofweg kunnen we samenvatten dat er ongeveer 3000 leden zijn en dat de gemiddelde leeftijd 61 jaar is. Andere punten waren oa budgetten, de structuur als vzw, bipt examens op verplaatsing en B-EARS.

Verder werd er nog gekeuveld over de hobby zoals ballons tracken, repeater gebruik, maar de blikvanger was toch wel het vervoermiddel van ON7CFK. Een gloednieuwe motor. Ik bemerkte wel enkele goedkeurende blikken. Nu alleen nog wachten tot hij mobiel in de lucht komt HIHI.

De avond werd rond 22u45 afgesloten en iedereen trok de wijde wereld in, tussen de geur van houtgestookte kachels.