Website update

Het lentegevoel komt naar boven (beetje laat HI) en een beetje opkuis activiteit gedaan op de HOB site. Nu nog het momentum vasthouden en dan Pierre ook nog verder helpen.

Goed wat is er gisteren allemaal gewijzigd :

  • Het thema van de site is van de standaard WordPress layout aangepast naar een ander thema
  • Er zit nu een thema switcher ingebouwd voor mobile devices (smartphones / tablets)
  • De kalender plugin is vervangen door een andere die gebruik maakt van Google Agenda

Het thema is dus vervangen door een ander, naar mijn mening nog lichter en aangenamer dan de standaard. Het oogt voor mij iets moderner. Maar dit thema (layout dus) is niet zo mooi op een smartphone of tablet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit makkelijk te verwezenlijken. Er zal nu een andere layout naar je mobile device gestuurd worden dan wat je op je gewone pc/laptop ziet. Als je iets merkt dat niet helemaal goed komt, laat het gerust weten. De contactpagina is niet zo heel goed gelukt op een smartphone, maar de essentie is er.

De kalender is dus ook vervangen. Ik was op zoek naar een vervanger die je makkelijk kan gebruiken met Google Agenda. Het merendeel van onze clubleden hebben een Android phone en vermoedelijk dus ook een Google account. Op deze manier moet het dus mogelijk zijn om een event van HOB in je eigen Google Agenda te steken.

Nu dus alleen nog content verzinnen 🙂

73 Joost