Hambeurs NOK 2023

Binnen ‘n maandje, 12 februari a.s., hebben wij, leden van NOK Turnhout wederom onze jaarlijkse radiobeurs.


Wat kan u hier zoal vinden:
Er zijn kraampjes met nieuwe apparatuur waaronder zenders, ontvangers en rand en meetapparatuur? Maar ook antennes, stekkers, pluggen, kabeltjes, SWR, Volt & Ohm metertjes en nog veel meer….
Maar evenzo zijn er tafels vol met gebruikte hebbedingen en rariteiten. Je kan er bijvoorbeeld zomaar iets tegenkomen wat je in je jeugd ooit bezat en waar je inmiddels het bestaan van vergeten was…. KOPEN!

Verder is er ook de uitgebreide kantine welke nu langer openblijft als voorheen. Hiermee willen we aan de wensen van de bezoekers tegemoet komen.
Al jaren zagen we dat de beurs tegen de middag leegliep en de bezoekers naar de kantine afzakten voor ‘n gezellige babbel en elkaar hun aankopen te laten bewonderen. We hebben daar onze uren naar aangepast.

Helaas hebben we de inkomprijs een beetje moeten aanpassen aan de noden van deze tijd, het huren van de zaal en het verwarmen ervan is duurder geworden. ‘t Is 2023 voor iedereen hé….
Misschien zie ik jullie daar?
U bent welkom!

PS: er zijn nog steeds tafels te huur aan € 4 per lopende meter en er is dit jaar ook de mogelijkheid uw stand reeds op te stellen op zaterdag 11 februari, en dit van 16 tot 21 uur…